fb pix
augustus 14, 2020

welkom !

hallo, welkom op mijn nieuwe website. Hier zal je wekelijks een leuke blog vinden over allerlei leuke thema’s. 

de eerste blog start ik even met mezelf voor te stellen. 

Ik ben Nora, Nora beauty at home heb ik in september 2018 opgestart vanuit een grote passie voor schoonheidszorgen en de hoop om van mijn passie mijn job te kunnen maken.

Ik doe mijn job doodgraag en met veel plezier en leer dan ook heel graag constant bij over de beautysector.

Hieronder alvast enkele leuke weetjes over mij en hoe ik in schoonheidszorgen ben terechtgekomen.


Passie van kindsaf.

De passie voor schoonheidszorgen was er al als kind. kindershmink, haar opsteken , nagels lakken, barbiepoppen mooi maken,… waren mijn favoriete bezighoudingen dus toen ik in het 3de middelbaar voor schoonheidszorgen kon kiezen was dit dan ook geen moeilijke keuze.

Ik leerde heel graag bij over alles wat met schoonheidszorgen te maken had, deed niets liever dan op stage gaan. Ik had top stage plaatsen waar ik ontzettend veel geleerd heb en hen nog steeds heel dankbaar voor ben. Het is tenslotte een praktijk job dus mijn stageplaatsen zijn de plaatsen waar ik het meeste geleerd heb en gegroeid ben.

Ook familie en vrienden waren geregeld ‘slachtoffer’ om eens te oefenen of nieuwe dingen te leren en iedere verjaardag of gelegenheid koos ik wel een cadeautje die iets te maken had met schoonheidszorgen: nagelssetjes, maquillageset, behandelstoel,….

1ste job.

Na af te studeren uit het 6de middelbaar heb ik nog mijn 7de jaar specialisatie lichaamsverzorging gedaan.

In het 7de draait alles rond nieuwe technieken zoals de cupping een ideale massage techniek met siliconen cups voor mensen met een slecht lymfesysteem, bloedsomloop, vochtophoping of pijnpatienten kan dit een echte verlossing zijn. Ook suikerontharing een van de oudste technieken die er is voor ontharing heb ik in het 7de geleerd. Suikerontharing moet niet warm zijn (dus ideaal om aan huis te gaan) en is ook volledig natuurlijk en heel zacht voor de huid ik ben een absolute fan zoals jullie vast en zeker al weten.
Ook een buitenlandse stage van 3 weken naar finland was super interessant en een beleving om nooit te vergeten. Qua apparatuur staan ze daar heel erg voor op onze manier van werken veel van de dingen die ik daar 3 jaar geleden al zag beginnen nu pas bij ons op te komen.

Na mijn 7de ben ik meteen full time gestart in loondienst als schoonheidsspecialiste na een jaar ben ik dit part-time beginnen doen en ben ik nora beauty at home opgestart.

Nora beauty at home is niet enkel mijn werk maar mijn hobby en passie. Ik doe het met heel veel plezier en ben ook altijd heel blij om om de zoveel weken mijn klanten terug te zien.

Het is een heel afwisselende job waarrin je constant kan bijleren en je kennis constant kan vergroten. Tot op heden volg ik nog steeds maandelijks een cursus over nieuwe technieken, seizoenstrends,… en vind ik dit altijd heel erg interessant.

Na een behandeling horen dat de klant ervan genoten heeft en tevreden is met het resultaat maakt mij heel gelukkig en geeft mij telkens opnieuw een zalig gevoel.

Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen en ben iedereen rondom mij heel dankbaar voor alle steun en kansen die ik al gekregen heb.

Hopelijk kan ik jullie nog lang blijven verwennen.

bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel.

liefs,

Nora