fb pix
september 27, 20200

Mijn huidverzorging ochtendroutine.

Ik ben een vroege vogel en heb ook vaak niet zo heel veel tijd ‘s morgens om alles zeer uitgebreid te doen(zoals de meeste mensen denk ik), maar dat wil niet zeggen dat ik geen goede gezichtsverzorgingsroutine heb.

Ik heb een gemengde huid met hier en daar een puistje (zeker nu met alle mondmaskers) en zwarte puntjes, maar vooral een droge huid. Ik ben ook nog maar 22 dus te intensieve producten gebruik ik ook niet, vooral hydrateren en puistjes voorkomen dus voor mij.

  • Ik start altijd eerst met de HERBAL FOAM om mijn gezicht te wassen. Deze voelt super fris aan, reinigt heel goed en kalmeert meteen eventuele puistjes of ontstekingen zonder de huid uit te drogen. Het heeft de huid gewoon een zalig fris en zacht gevoel.

Ik ben eraan verslaafd en kan hem niet meer missen in mijn ochtendroutine.

  • Na de reiniging breng ik de beschermingslaag(PH-waarde) van mijn huid terug op pijl met de GREEN LOTION. Een goede lotion is heel belangrijk, bij het reinigen zet je de huid open wat heel goed is voor de reiniging natuurlijk maar het is ook heel belangrijk om de huid hierna terug te beschermen en ook te zorgen dat er geen nieuwe onzuiverheden binnengeraken daarom dus de lotion. De Green lotion is een frisse lotion geschikt voor iedere huid met een zalige wellness geur en is bovendien volledig vegan.
  • Hierna komt de GREEN DAY MOIST CREAM, deze bevat onderandere aloe vera en goji bessen die zeer hydraterend en ontgiftend werken en opnieuw is ook dit een volledig vegan product zoals de gehele green line met ook de zalige wellness geur van deze producten waar ik zo van kan genieten ‘s morgens.

De 3bovenstaande producten zijn mijn absolute go to’s voor mijn ochtendroutine en hierbij afhankelijk van het seizoen,stress,kuurbehandelingen,…. komt er af en toe wel iets bij zoals bv voor de zomer mijn vitamine C serum in kuur of zoals ik nu de cure de jeunesse volg gebruik ik even de bijhorende dagcrème (sun protective skin boost) i.p.v. de green day cream. Ook gebruik ik vaak de eye contour rescue gel in de winter die super werkt op mijn donkere wallen.

vitamine C serum

Als ik mij maquilleer ‘s morgens moet ook dit zeer vlot gaan hiervoor breng ik eerst de Smoothing face prep aan waarboven de Mineral foundation van mii komt. Dit is een heel gemakkelijke poeder en minerale foundation van mii die de huid heel mooi egaliseert en ook geen laag legt en dus de huid laat ademen.

Daarna de wenkbrauwen hiervoor is de beautifying brow wand perfect. De wenkbrauwen bijtekenen, highlight voor onder de wenkbrauw en borsteltje om de haartjes perfect te leggen, alles in 1 dus.

Momenteel voor oogschaduw en contouring ben ik helemaal verliefd op het free spirit pallet hier zit alles bijeen (contour,oogschaduw,highlight) en het zijn bovendien prachtige naturelle kleuren.

free spirit pallet

Ok wat mascara en eventueel een eyeliner met de luxuriues liquid liner werken de make-up af.

Dit alles eindig ik met de super hydraterende en matterende setting mist die super goed ruikt en zeer aangenaam aanvoelt en een leuke laatste verfrissing is om de dag fris en monter te starten.

Hopelijk was dit een leuke blog , bekijk gerust het bijhorende filmpje met mijn routine en zie dat dit ‘s morgens echt slechts enkele minutjes inneemt.

Interesse in de producten?

je kan ze nu in een leuk promopakket aankopen, bekijk dit gerust even in de webshop onder de categorie blog.

Hopelijk vonden jullie het interessant.

tot snel,

Nora

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *