fb pix
november 5, 20200

Glamorous eyeliner & red lip look

Een natuurlijke look met een wing en fel rode lip is een klassieker het hele jaar door.

Ook al altijd deze look willen uitproberen dan ben je op de juiste plaats.

Elke make-up start met een goede voorbereiding en een propere huid een mooie routine hiervoor kan je zien in mijn blog over mijn ochtendroutine.

De basis van iedere maquillage is een goede primer deze zorgt voor een ideale houding van de make-up die de hele dag door perfect blijft zitten. Na de primer kan je eventueel een concealer aanbrengen. In deze maquillage gebruik ik de minerale face base een minerale foundation goed voor ieder huidtype dit is een heel naturelle foundation die je van licht tot zeer dekkend kan opbouwen. Deze foundation sluit de huid niet af en is dus ook goed voor acne huiden.

Na de foundation doe ik graag de wenkbrauwen met de beautifying brow wand dit 3 in 1 product bevat je potlood waarmee je de wenkbrauwen kan invullen, een borsteltje waarmee je de haartjes kan in vorm borstelen en het potlood inblenden. Dan met het 3de deel de highlighter kan je onder je wenkbrauw higlight om zo een afgewerkte blik te creeeren.

Hierna ga ik contouren, in contouren kan je heel ver gaan en kan je heel veel mee bereiken. In het filmpje zien jullie mij een naturelle en algemene contouring doen wil je even een specifiekere uitleg voor jou gelaatsvorm en kleuren stuur mij gerust een berichtje dan kunnen we even een online prive workshop inplannen.

Met je contouring kleur kan je ook de arcadeboog van je oog aanzetten en op het ooglid wat blush aanbrengen om een naturelle oogschaduw te bereiken die de ogen mooi naar voor brengt.

Met de sparkle en shimmer kan je deze look wat extra glitter geven dit is een mineraal product dus is opnieuw heel goed voor de huid en met het ingebouwde penseel heel handig in gebruik.

Dan komt de eyelinerhiervoor gebruik ik de luxutious liquid liner in de kleur decadance dit is een bruinere warmere tint die bij mijn huidtype iets intenser overkomt.

Als je het oog iets wat naar buiten en boven toe opspant kan je door heel zacht te werken perfect langs de wimperlijn een fijnere eyeliner zetten en daarna met de stift een perfecte wing aanbrengen zoals je kan zien in het filmpje.

Een eyeliner zetten is heel simpel eenmaal je het onder de knie hebt diet vergt wel wel tijd om de juiste techniek voor jou te vinden. Graag nog wat extra tips vraag gerust meer info.

Mascara kan je hierna aanbrengen voor de lippenstift de beste techniek is het penseel onder de wimpers zetten iets wat naar het oog toe rollen en dan zig zaggen naar boven toe. Door deze techniek breng je aan iedere wimper voldoende product aan en voorkom je het klonteren van de wimpers.

Als laatste doen we de lippen hierbij starten we de alluring lip liner dit is een fijn en zacht potloodje die heel gemakkelijk te gebruiken is met de techniek die je ziet in het filmpje. Eenmaal het lippotlood perfect is aangebracht kan je invullen met je lippen stift.

Voor de afwerking en de perfecte houdbaarheid van de make-up kan je de setting mist aanbrengen en da heb je je afgewerkte look.

Hebben jullie nog vragen stuur mij gerust een berichtje ik help jullie graag verder.

Hopelijk vonden jullie het interessant .

Hou jullie goed en tot snel.

liefs,

Nora

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *