fb pix
november 8, 20200

Welke lippenstift past bij mij?

Nog nooit de perfecte lippenstift gevonden? De perfecte structuur? De perfecte glans ? Of juist een mat kleur? Een fel kleur met veel pigment ? Of een natuurlijke gloss ?

Hier bespreken we alvast een de verschillende soorten met voor en nadelen.

Er zijn oneindig veel soorten lippenstift, er is dus voor ieder wat wils.

Laten we beginnen met;

De klassieke lippenstift 

De passionate lip lover. deze super gepigmenteerde lippenstift is een absolute klassieker en super gemakkelijk in gebruik met een lange houdbaarheid en prachtige kleur.

Moisterizing lip lover.

Deze lippenstift is heel handig in gebruik en sterk gepigmenteerd. de niet uitdrogende en zelfs hydraterende formule is zijdezacht voor de lippen. De lippenstift blijft heel mooi zitten op de lippen en houdt langer bij het gebruik van een lippenpotlood, Het enige waardoor deze lippenstift snel vervaagt is bij het eten en drinken. 

Dit is de ideale dagelijkse lippenstift voor iedereen die een mooie gekleurde lip wil de hele dag lang. Wil je uit eten met een lippenstift die perfect blijft zitten dan is de volgende de lippenstift voor jou. 

De power matte lip cream

Oftewel de langehoudende lippenstift. 

Deze lippenstifr heeft het grote verschil dat hij liquide is en opdroogt. Hierdoor is dit dan ook een matte lippenstift. Door de opdrogende eigenschap is dit een zeer langhoudende lippenstift die ook perfect de vettigste maaltijd overleeft. Door de toevoeging van jojoba olie en amandelolie is hij ook nog een verzorgend voor de lippen de perfecte lippenstift voor een avondje uit dus.

Toch wat glans toevoegen zonder het verlies van deze langhoudende lippenstift dan ken dat met een lipgloss.

De luscious lip sheen

Deze licht gekleurde lipgloss heeft een fascinerende glans aan de lippen en is heel verzorgend door de toevoeging van advocado olie en shea butter. 

Dit is de perfecte gloss voor een naturelle glans en lichte touch van kleur op de lippen.

Toch wat extra glitter op de lippen ?

Shimmering lip sheen 

Deze lipgloss bevat hele kleine pareldeeltje die een 3D achtige glans creeeren. Dit effect creert de look van een perfecte volle lip.

De actieve ingredienten zorgen er bovendien voor dat de lippen zacht en gehydrateert blijven.

Toch op zoek naar een extra verzorgende en hydraterende lipgloss?

Nourishing lip sheen 

De Nourishing Lip Sheen bevat passievruchtolie, pistacheboter en biologische sheaboter waardoor er tegelijkertijd een gloss wordt gecreëerd op de lippen & de lippen verzorgd worden.

De ideale lipgloss voor iemand met uitgedroogde lippen die toch wat meer wil dan een klassieke lippenbalsem.

Toch op zoek naar wat meer kleur in je lipgloos dan is deze iets voor jou.

Click and colour crayon

Dit lippenpotlood op basis van avocado- en mango-olie, zorgt voor een langdurige lipkleur en voelt heel licht aan. Het is heel zacht voor de lippen en is niet te vergelijken met het klassiek lippenpotlood.

Toch liever het gebruiksgemak van een klassieke lippenstift ? zonder het verlies van een goede hydrateerde lip?

Hydraboost lip lover

 Doordrenk je lippen met de nieuwe Mii HydraBoost Lip Lover. De meest innovatieve lipformule tot nu toe – voor gladdere, vollere lippen. De dual-action Hydraboost Lip Lover levert een hoog gepigmenteerde kleur met hydraterende verzorging.

De voedende kern is gewikkeld in een omhulsel van kleur en zit boordevol vochtbindend, volume-verhogend hyaluronzuur, om de lippen een gezonde, vollere uitstraling te geven. Het ayurvedisch kruid swertia chirata-extract ondersteunt de vernieuwing van huidcellen en versterkt het kwetsbare lipgebied. Ontworpen om fijne lijntjes glad te strijken, geeft deze lipkleur direct een glanzende finish.

Dit is een dermatologisch geteste formule.

And last but not least;

Passion mate lip lover

De matte lippenstift. Een klassieke lippenstift met een glamoureuze matte finish zorgt voor een super intense kleur. Een absolute must have voor iedere lipstick lover.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *