fb pix
november 29, 20200

Mijn perfecte foundation?

Een foundation is voor iedereen heel persoonlijk en is dus een hele zoektocht hier alvast een overzicht van alle foundations van mii cosmetics. Wil je eens enkele foundations testen stuur mij dan gerust een berichtje en ik bezorg je graag enkele testers.

We starten met de lichtste en meest natuurlijke foundation die ook heel verzorgend werkt voor de huid.

Skin loving BB cream 

Skin Loving BB Cream is een vijf-in-één multi-wonder.
De BB combineert verzorging op basis van huidvriendelijke ingrediënten met een vleugje make-up & zorgt in één beweging voor een onmiddellijk zichtbaar perfecte huid.

 Verrijkt met soja-extracten en rijk aan aminozuren, die helpen om tekenen van veroudering actief te bestrijden. Bevat een SPF 45 die ultieme zonnebescherming biedt. Een ingewerkte primer maakt uw huid fluweelzacht en glad & lichtreflecterende deeltjes verspreiden zich en werken zo perfect alle oneffenheden weg die uw huid op een natuurlijke manier doen stralen.

Dit is dus een hele mooie foundation voor iedereen die een naturelle en toch heel verzorgende foundation wil met een zijdezachte sturtuur en zeer gemakkelijk aan te brengen met de bijhorende skin loving BB brush. Deze is ook super handig om mee te nemen met het bijhorende deksel.

Eye loving BB cream 

dezelfde BB creme als de foundation van hierboven maar dat speciaal ontwikkelt voor de gevoelige oogzone.

Eye Loving BB Cream is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen, vermindert direct donkere kringen, vermindert de zichtbaarheid van wallen, camoufleert fijne lijntjes & geeft je een frisse blik door de delicate zone rondom de ogen op te lichten.

Verrijkt met stamcellen uit framboos die de huid herstellen, een ingewerkte SPF die bescherming biedt tegen UV stralen, hyaluronzuur bekend om zijn effectiviteit om fijne lijntjes optisch op te vullen en tenslotte peptides die de zichtbaarheid van wallen verminderen o.b.v. lichtreflecterende deeltjes.

Deze BB creme is heel gemakelijk aan te brengen met de precise concealer brush.

Een ook heel goede en minerale foundation is ;

Mineral irresistable face base 

vederlichte 100% zuivere minerale foundation helpt u op weg naar een gezondere, stralende huid. Al de poeders zorgen voor een natuurlijk effect, verrijkt met edelstenen die een ontspannende werking hebben op de huid en zijn zo licht dat ze samen met uw eigen huidskleur de perfecte kleurmatch creëren.

Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze minerale foundations een buitengewone dekking, die nauwelijks moet worden bijgewerkt.

De natuurlijke pigmenten zorgen voor een perfecte dekking en laten tegelijkertijd de huid vrij ademen.

Minerale make-up houdt lang & wordt één met de huid waardoor ze een mooie natuurlijke look geeft. 

Ideaal voor de normale, gemengde & vette huid, die soms last heeft van onzuiverheden. 

De foundation is heel gemakkelijk aan te brengen met de mineral kabuki het product doseert perfect voor 1 gelaat waarna je het kan opnemen met je borstel en in cirkelvormige bewegingen aanbrengen en ook opbouwend kan werken indien je meer dekking wil.

Een iets dekkendere maar ook natuurlijke foundation is de ;

Flawless face base

Onthul uw natuurlijke schoonheid!
De lichtreflecterende deeltjes in deze foundation egaliseren uw huid en camoufleren tevens kleine onvolmaaktheden, je huid krijgt een air-brushed maar natuurlijke look met ultra lange houdbaarheid.

Bevat ook een SPF10 zonnefilter.

De foundation is heel licht van structuur en gemakkelijk aan te brengen met de miracle base brush.

De ideale foundation voor iemand die een naturelle maar toch dekende en verdelichte foundation wil.

Absolute face base 

Onze Absolute Face Base zorgt voor een verfijnde uitstraling. Deze extreem langhoudende & comfortabele foundation geeft een uitzonderlijke dekking met een vederlicht gevoel, zelfs bij warme & vochtige omstandigheden en zelfs als je druk in de weer bent!

De feilloze look die je ‘s morgens ziet, blijft er de hele dag mooi uitzien!

Wil je een foundation met een hoge dekking? Dan is de Absolute Face Base perfect voor jou! 

Velver radiance face base 

Mii’s weightless perfecting foundation verzacht fijne lijntjes en camoufleert imperfecties. 

Onze rijke infusie van verse wortelcellen en zeewierextracten helpt bij het beschermen en verstevigen van de huid terwijl hydratatie wordt gestimuleerd en de huid wordt verrijkt. 

Een natuurlijke glow iedere keer opnieuw. 

De ideale foundation voor iemand die wat meer dekking nodig heeft en een perfect gedekte huid wil.

Wil je nog meer info of eens even de foundations testen en de perfecte foundation en kleur kiezen voor jou stuur mij dan gerust een bericht.

tot snel,

Nora

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *