fb pix
december 13, 20200

Cadeautips

Het is terug de periode van het jaar: CADEAUTJES.

er zijn heel veel opties voor ieder wat wils en passend in ieder budget hieronder alvast een samenvatting van enkele opties die je vind in de webshop onder de categorie cadeausets.

De eerste zijn cadeautjes van €6,95 dit zijn bath bombs. Dit zijn zoutballen in verschillende geuren en kleuren die oplossen in bad en een zalige wellness beleving geven in de eigen badkamer.

Ook voor €7,95 is er de handverzorgingsset van body lux deze bevatten een zalig geurende handcreme en nagelvijl.

Dan zijn er de pakketjes van €8,95 hierin heb je de dreamy winter marshmellow shower gel een leuke douchegel in een super schattige verpakking.

Een hele leuke set is het handcare duo voor slechts €15 dit bevat een handtasformaat hydraterende handontsmetting en super voedende handcreme van een geur naar keuze. Een heel leuk en handig cadeautje in de huidige tijden en een setje dat iedereen momenteel kan gebruiken.

Dit pakketje bestaat ook in groot formaat voor slechts €29,95.

Het grote pakket kan je ook krijgen met de ontsmetting , zeep en creme erbij ook beschikbaar in 6 geuren voor €47,50

Het meest gepaste en handige geschenk ooit in corona tijden is de dou my hands set deze bevat 3 ontsmettende handsprays in een handig handtas formaat en 3 zalige geuren dit allemaal voor €22,95.

De dramatic duo gift set is een leuke set met mascara en oogpotlood waarmee je iedere make-up liefhebber gelukkig kan maken deze set komt op €34,95.

Ook een leuke set voor de make-up liefhebbers is de mineral basics kit. Minerale make-up is een zachte en verzorgende lijn voor de huid deze set bevat 2 penselen, een blush, foundation en 2 oogschaduwpotloden. Geef door voor wie u het koopt met een foto en er word een set aangepast aan haar huidtype meegegeven. Dit voor 75,53.

Voor huidverzorging van gelaat en lichaam bestaan er ook verschillende leuke setjes zoals de welness at home set van lisine voor €39,95 met bodyscrub, showergel en bodylotion in 3 geuren ; aloe vera, honey en argan olie. Ook voor de voeten bestaat er de goodbye cold feet set voor slechts €75 en wie is er nu niet blij met producten tegen koude voeten.

Parfum liefhebbers kunnen ook zeker iets leuks vinden er bestaan verschillende sets met bv handcreme of douchegel en bodylotion in dezelfde geur van u parfum of voor de mannen met douchegel en deo.

Er zijn nog veel meer opties en met iedere cadeauset kan uiteraard ook een cadeaubon gebruikt worden voor een behandeling. Echt voor iedereen is er dus een passend cadeau te vinden dei aan huis geleverd wordt.

Ruim keuze genoeg dus. contacteer mij zeker bij vragen en hopelijk tot snel,

nora

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *