fb pix
december 27, 20200

Lockdown feestmake-up.

2020 was een bewogen jaar en heeft iedereen omgevormd tot zijn meest flexibele en vooruitdenkende zelf dus laten we 2021 dan ook stralend starten.

Een stralende feest make-up is hiervoor dan ook een goede start het brengt je beste en zelfzekerste zelf naar boven.

een goede maquillage start altijd met een goede basis, na een goede reiniging en dagcreme is de primer dan ook een absolute must voor een mooie houdbaarheid van je make-up en voor stralende kleuren. De primer bevat ook bestandelen die porien en fijne lijntjes doen vervagen en roodheden en puistjes verbergen.

Ook voor de ogen is er een super prep die zorgt dat de oogschaduw nooit in lijntjes trekt en het pigment mooier uitkomt.

Hierna komt de foundation, Ik gebruik heel graag de BB creme in combinatie met de minerale poeder om een perfecte en naturelle dekking te krijgen.

De BB creme heeft een mooie dekking zonder een laagje te leggen deze kan je gemakkelijk aanbrengen als een dagcreme of zoals ik hem gebruik met de miracle base brush.

dan kan je waar nodig nog onzuiverheden bedekken met de double delight concealer deze kan je overal waar nodig gebruiken, ik gebruik eerst de stick zijde en breng daarna nog een stip van de vloeibare concealer aan voor een extra verzorging.

Als afwerking voor de foundation kan je nog een tint lichter dan je natuurlijke foundation van de minerale poeder aanbrengen onder de ogen , op de neusbrug en tussen de wenkbrauwen en dan je naturelle tint op de wangen en het voorhoofd.

na de fuondation kan je de wenkbrauwen in vorm brengen met de beautifying brow wand met het potlood kleur je de wenkbrauwen met het borsteltje kan je alles inblenden en dan met de higlighter vlak onder de wenkbrauwen kan je de vorm nog iets strakker zetten.

Dan gaan we over naar het contouren, hiervoor is het luxe baked pallet heel gemakkelijk met de licht bruine ga ik onder de kaaklijn aan het voor hoofd langs de kaaklijn , met een klein beetje product onderaan het gelaat en langs de zijkanten van de neus en dan met de eye blend brush in de arcade boog van de ogen.

dan kan je de roze tint aanbrengen op de bollen van de wagn als blush en op de oogleden en daarna de lichtste tint net boven de blush op de wangen en in de binnenooghoek als highlight.

De eyeliner doe ik heel graag met de luxurieus liquid liner in de donkerbruine tint. Je brengt een fijn lijntje aan van de buitenooghoeken naar het midden toe en dan een lichtje wing.

Mascara is monenteel de full focus lash duo mijn favoriet, Ik gebruik eerst de volume kant en daarna de defining.

Voor de feestdagen kiezen we uiteraard een rode eerst de alluring lip liner in de kleur legacy 09, Ik start aan de cupido boog naar de buitenhoeken toe en van de buitenhoeken naar de onderkant van de onderlip toe.

hierna kan je op dezelfde manier je gekozen bijpassende lippenstift aanbrengen.

Dan kunnen we alles vastzetten met de supercharged setting mist en de love lashes aanbrengen.

De love lashes kan je eerst passen en indien nodig als ze te lang zijn wat bijknippen van aan de buitenooghoek.

Dan kan je wat lijm aanbrengen , ze 30 seconden laten drogen en dan starten van aan de buitenooghoek naar binnen toe tegen de huid plakken en even vasthouden en dan is je maquillage afgewerkt.

Hiermee ben je heel fessttelijk en stralend gemaquilleerd om 2021 stralend te beginnen.

Heb jij de maquillage geprobeerd stuur mij dan zeker enkele fotos door of toch nora beauty at home op je sociale media zo kunnen we elkaars resultaten delen.

Wens je nog producten te bestellen of wil je meer info contacteer mij dan zeker.

Hou het gezond en alvast prettige feestdagen,

vele groetjes en hopelijk tot snel,

Nora

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *