fb pix
april 11, 20210

De perfecte lipliner.

De lippen zijn als vrouw een belangrijk deel van ons gelaat en verdienen dan ook om in het spotlicht gezet te worden.

Allereerst is het belangrijk om een goede lippenbalsem te gebruiken, onze lippen worden aan veel blootgesteld en drogen snel uit het begin van een mooie lip is een gezonde, gehydrateerde lip. Alle producten van mii bevatten dan ook verzorgende en hydraterende bestanddelen om onze lippen optimaal te verzorgen zelfs met onze make-up.

Een mooie geplaatste lipliner is het begin van iedere mooie lippenstift .

Eerst kiezen we een kleur, eenmaal je jelippenstift kleur hebt gekozen kies je best een iets donkerder lippenpotlood zo creeer je de illusie van mooie vollere lippen.

hieronder enkele voorbeelden;

Na het kiezen van de kleur kunnen we aan de slag. Ik start graag in de hoek van de onderlip vandarruit naar het midden van de onderlip en dan van de andere buitenhoek ook naar het midden om het te verbinden. voor een iets vollere look kan je de binnenhoeken iets dikker in lippenpotlood zetten.

Aan de bovenlip start ik op 1 punt van de cupido boog naar het midden toe en hetzelfde vanuit het andere punt zo creeer je een kruis over de cupido boog hierna werk je terug vanuit de buitenhoeken naar het kruis toe.

Zo hebben we een volledige lipliner gezet je kan alles nog eens zien in het filmpje en je kan ook de ideale lippenstift kiezen in de blog over alle mii lippenstiften.

Bij vragen kan je mij altijd contacteren , hopelijk vonden jullie het interessant.

Jullie kunnen ook altijd terecht in het instituut voor vragen en meer info en om alle producten eens te testen.

Hopelijk tot snel,

Nora

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *