fb pix
oktober 14, 20220

Winter skincare

De winter komt eraan en die kan heel hard zijn op de huid ; koude snijdende wind , in en uit de verwarming, weinig vitamine D, ……

In de winter is het dus heel belangrijk dat we huid goed voeden en beschermen maar wat is hier nu juist de beste manier voor?

In het salon.

Laat om de 6-8 weken een gelaatsverzorging uitvoeren. Tijdens een gelaatsverzorging worden sterk geconcentreerde producten gebruikt die de huid een extra boost geven bovenop de thuisverzorging , ook geeft het u schoonheidsspecialiste de kans om uw huid nog eens te evalueren en te bekijken of de verzorging die u thuis gebruikt nog steeds de beste is voor u en uw huid.

Voeding

Huidverzoging en producten kunnen heel veel doen voor de huid maar het is en blijft heel belangrijk om de huid ook van binnenuit goed te verzorgen. Wissel voldoende af in uw voeding en drink veel water , hebt u aanslepend last van lusteloosheid, hoofdpijn, …. zoek dan eventueel eens een voedingsdeskundige op. Hoe we ons voelen en in ons vel zitten heeft heel veel effect op de huid en als de binnenkant niet in orde is dan kan uw huid ook niet op zijn beste stralen.

Thuisverzorging

Tenslotte is de basis van een gezonde huid een goede dagelijkse huidverzorging. Een goede thuisverzorging start met een reiniging en crème. Via een goede reiniging nemen we alle overtollige talgproductie weg die de poriën verstopt nemen we afvalstoffen van doorheen de dag weg en onze maquillage , het zorgt voor een zuivere basis om de crème op aan te brengen zodat deze zijn werk kan doen.

Naast een reiniging en dagcrème zijn er uiteraard nog heel veel producten zoals maskers, dieptereinigingen, serums, oogverzorging, lipverzorging,…. Allemaal hebben ze hun functie in het verzorgen van de huid, merkt u dat een reiniging en dagcrème niet voldoende is voor u huid of hebt u een probleemhuid dan kan een van deze producten hierbij helpen. bv;

  • Masker ; kan rode of geïrriteerde huiden kalmeren.
  • Peeling ; ideaal bij grove poriën, zwarte puntjes, fijne lijntjes,…
  • Oog crème ; kan donkere kringen aanpakken , wallen verbeteren , verfrissen,…
  • Serum ; Kan de dagcrème aanvullen waar nodig hydrateren, voeden , fijne lijntjes opvullen , onzuiverheden kalmeren , ….. een serum is een super geconcentreerd product en kan de huid op een snelle en efficiënte manier helpen.
  • lipverzorging ; hydrateerd en beschermt de lippen zeker tijdens de harde wintermaanden.

Kom zeker eens vrijblijvend langs of boek een gelaatsverzorging en dan bekijken we samen wat er past bij u en uw huid.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *