fb pix
februari 28, 20230

luxe spa pedicure

het is maart, en de lente is in zicht. Na een koude winter in dichte schoenen en dikke sokken verdienen onze voeten een extra verwenbeurt om klaar te zijn voor de lente.

Deze maand is de behandeling van de maand dan ook een luxe spa pedicure.

we starten de behandeling met een warm compres met de footlogix foot soak deze reinigt de voeten en heeft een anti-bacteriele werking die schimmels, wratjes en kalk voorkomen. De nagels en de huid worden verweekt en ontsmet voor we aan de pedicure kunnen starten.

Ondertussen kan u genieten van een lekker drankje en worden de voeten grondig gescrubt met de footlogix seaweed exfoliating scrub. Deze bevat organisch zeewier , 5 essentiele olien en fijn puimkorrels die samen de huid optimaal exfolieren , dode huidcellen verwijderen en de bloedsomloop stimuleren.

Na het voetbad en de scrub is de voet ideaal voorbereidt op een medische pedicure , hierbij word de voet volledig verzorgd en worden eventuele problemen aangepakt.

Nadat onze voet verzorgd is word er een paraffine bad aangebracht. Dit is een deugddoende warme pakking met paraffine wax die verzachtend werkt voor de huid en een zeer aangenaam gevoel heeft. Terwijl deze pakking inwerkt kan u genieten van een aangename handmassage .

Als afsluiter geven we een deugdoende voetmassage en brengen we DD creme aan deze zorgt dat de verzorging optimaal word behouden en werk preventief tegen schimmels, kalk en bacterien.

De behandeling duurt ongeveer 75 minuten en kost €75.

@nora_beauty_at_home

behandeling van de maand 👣 luxe spa pedicure 👣🎀 kijk even mee naar het verloop van de nieuwe luxe spa pedicure. wil je ook genieten van deze behandeling maak dan online je afspraak via de link in bio of stuur ons een bericht.📲 #pedi #spapedicure #pedicure #fyp

♬ A moist healing song – Nez Tunes

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *