fb pix
maart 16, 20230

internationale lip appriciatie dag

Het is internationale lip appriciatie dag , tijd om onze lippen wat extra te verwennen.

onze lippen worden aan veel blootgesteld en zijn heel gevoelig voor invloeden van buitenaf. tijdens de winter is het heel belangrijk om ze goed te beschermen maar ook in de zomer is het belangrijk ze goed te verzorgen en een SPF factor te gebruiken op de lippen.

Het eerste product dat ik dus aanraadt is ;

skin defense DNA emergency lipstick

deze lip stick bevat een SPF 30 die de lippen beschermt tegen de zon en factoren van buitenaf, biologische bijenwas geeft een intense voeding en hydratatie aan de lippen en muntextract zorgt voor een fris en aangenaam gevoel en stimuleert bovendien de bloedsomloop livhtjes wat helpt zorgen voor zachte en volle lippen.

Ben je opzoek naar een goede hydraterende lippenbalsam die wat kleur bevat dan is deze iets voor jou ;

Hydraboost lip lover

Met een sterke concentratie aan hyaloronzuur is de lippenbalsem zeer hydraterend voor de lippen. Het ayurvedisch kruid swertia chirata-extract ondersteunt de regeneratie van huidcellen en versterkt het kwetsbare lipgebied. Ontworpen om fijne lijntjes glad te strijken.

Samen met een sterk pigment zorgt deze lippenbalsem dus voor stralende lippen en dat maar liefst in 6 berschillende kleuren.

Hebt u liever een gloss structuut met wat kleur en verzorging voor de lippen ? dan is er de ;

luscious lip sheen

deze sterk gepigmenteerde lipglosses bevat advocado olie die sterk voedend is voor de lippen en shea butter beschermt en verzacht de lippen.

Ook in het instituut kan je altijd een extra lipverzorging bijboeken als u langskomt voor wimperextensions, gelaatsverzorging,… dan worden de lippen gereinigd en word er een sterk hydraterend masker aangebracht.

Mii heeft een heel ruim aanbod aan verschillende lippenstiften buiten de 3 meest verzorgende lip producten hierboven zijn er ook de klassieke lippenstiften , de langhoudende lippenstiften en nog zoveel meer.

Kom zeker eens langs om te kijken wat het best past bij u, zo kan je ook de vershillende structuren en kleuren eens uittesten.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *