fb pix
oktober 30, 20230

herfst huidverzorging

De winter komt eraan, wil je uw huid wat extra verzorgen en beschermen tegen de koude winterdagen? dan zijn hier alvast enkele tips.

Ideale moment voor een kuur en gelaatsverzorging.

De seizoen wissel is het ideale moment om je huidverzorgingsroutine wat op te frissen en aan te passen aan de veranderende behoeften van je huid.

In de winter word onze huid veel meer beïnvloedt door de natuur; de dagen worden korter, koude wind , verwarming , temperatuur wissels en nog zoveel meer. Het is dus belangrijk om de huid goed te voeden en te beschermen. Om zeker te zijn dat u de juiste producten blijft gebruiken en om uzelf en uw huid alvast eens een extra boost te geven kan u langskomen voor een gelaatsverzorging.

De prebiotic seizoensbehandeling is de ideale gelaatsverzorging om de noden van u huid aan te vullen en het immuunsysteem van uw huid een extra boost te geven. Bovendien kunnen we tijdens de verzorging de noden van u en uw huid bekijken om indien nodig te thuisverzorging ook wat aan te passen.

Plan uw afspraak – Nora Beauty At Home

Met de essential cocktails kan je ook thuis een kuur van 6weken met geconcentreerde ingrediënten doen die snel en effectief alle tekorten aanvullen en de huid barrière versterken, bovendien zorgen de aangename natuurlijke geuren en zalige structuur van deze producten voor een echt wellness gevoel vanuit je eigen badkamer.

elixirs – Nora Beauty At Home

Wil je ook je lippen extra beschermen ? probeer dan zeker eens een van de hydraboost lip lovers deze gekleurde lippenbalsem met geconcentreerd hyalorunzuur hydrateren de lippen intens en beschermen ze met een prachtig kleur.

Hydraboost lip lover – Nora Beauty At Home

Vergeet ook zeker u voeten niet.

Ook onze voeten mogen we zeker niet vergeten. Veel mensen hebben last van zweetvoeten door alle dikke sokken en dichte schoenen of juist van koude voeten en een slechte bloedcirculatie bij dit weer.

Probeer geregeld een voetbadje te nemen met badzout of met de footlogix foot soak. Een warm voetbad verzorgt en stimuleert u huidcellen en als u dat combineert met wisselbaden tussen warm en koud water dan word ook de bloedcirculatie en vochtopname van u huid sterk gestimuleert.

the cold feet formula bevat arnica en rozemarijn die de bloedcirculatie sterk stimuleren. Door de bloedcirculatie te stimuleren worden niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak van u koude of zelfs wintervoeten aangepakt. Gebruik de mousse de eerste 2 weken dagelijks en daarna wordt aangeraden om de mousse 2 à 3x per week te gebruiken om de resultaten te behouden.

Probeer de cold feet formula te combineren met een wekelijks voetbad en u zal versteld staan van de resultaten.

cold feet formula – Nora Beauty At Home

Ook voor de sweaty feet formula word aangeraden om de eerste 2 weken dagelijks te gebruiken en deze te combineren met voetbaden. Deze formula is ideaal voor zweetvoeten en mensen met vochtophoping en verweekte huid tussen de tenen. De sweaty feet formula zorgt ervoor dat de huid het teveel aan vocht niet vasthoudt en houdt de huid ook gevoedt en flixibel om verveling en blaasjes te helpen voorkomen.

Wist u dat alle footlogix formules ook nog eens anti-bacterieel, antischimmel en antikalk zijn. Ideaal om u voeten goed te verzorgen en veel voetproblemen te helpen voorkomen.

Met deze 3 toppers doorkomen u en uw huid moeiteloos de winter.

de cold feet formula gebruik ik ook heel vaak voor mijn koude handen en doet ook hier wonderen. Met deze 3 producten hebt u dus al een hele goede basis om de noden van uw huid en lichaam aan te vullen voor deze winter en jezelf de zorg te geven die je verdient.

Bestel je favorieten via de webshop of maak vrijblijvend een afspraak om samen de juiste producten voor u te kiezen.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *