fb pix
oktober 9, 20210

Prebiotica

De nieuwste morning dew lijn van oolaboo bevat een serum, dagcreme en oogcreme. Alle producten uit de lijn zijn opgebouwd op basis van prebiotica. Maar wat is prebiotica nu juist? en wat doet het voor de huid ?

Probiotica en prebiotica.

Probiotica kennen we op de eerste plaats van het welgekende yakult drankje. Dit bevat probiotica ;goede bacterien die een bescherming vormen rond de darmen, ingewanden,….. Deze beschermende factor geld ook voor onze huid.

Probiotica zorgt er in onze huid voor dat goede bacterien worden opgenomen en vastgehouden en stoten de slechte bacterien en afvalstoffen af, tevens zorgt het ervoor dat de huid zijn goede bestanddelen en hydratatie vasthoudt.

Probiotica kunnen we jammer genoeg niet verwerken in producten omdat deze dan niet stabiel (goed) zouden blijven. Prebiotica daarintegen wel. het grote verschil tussen probiotica en prebiotica is dat probiotica de goede bacterien zijn en prebiotica de voedingsbodem voor de probiotica.

prebiotica zijn dus geen levende bacterien maar een voedingsbodem hiervoor. hierdoor is prebiotica veel stabieler en gemakkelijker in producten te verwerken.

De producten bevatten dus Prebiotica de voedingsbodem voor de Probiotica die natuurlijk aanwezig zijn in onze huid.

wat doet prebiotica voor de huid?

Prebiotica voedt dus de gezonde bacterien in de huid maar welke invloeden heeft dit nu op onze huid?

De goede bacterien worden gevoedt en beschermt wat het microbiomm (beschermingslaag) van de huid weer in orde brengt. Op deze wijze worden huidproblemen op een natuurlijke wijze genezen.

Morning dew producten bevatten het natuurlijke prebioticum preBIULIN AGA, afkomstig van chichorei, een wortel, familie van de witlof.

chicorei van deze bloem wordt de wortel gebruikt.

PreBIULIN AGA is een oplosbaar prebioticum van natuurlijke herkomst. PreBIULIN AGA is een vorm van lange keten-inuline, die gewonnen wordt uit cichoreiwortel en agave. De gouden combinatie van cichorei-inuline met agave zorgt voor een unieke stof die intens hydrateert én je huid zichzelf helpt beschermen.

Op de eerste plaats heeft dus een unieke hydratatie aan de huidt prebiotica hydrateert namelijk 20%sterker, 50%sneller en 70%duurbaarder dan hyaloronzuur. Een goed gehydrateerde huid is de basis van een gezonde, mooie huid.

Op de 2de plaats herstelt prebiotica de schade van conserveringsmiddelen die nu maar al te vaak in alles van cosmetica,voeding,… worden gebruikt en zeer schadelijk zijn voor onze huidt. Dit doet het door de goede bacterien in onze huidt te voeden en ondersteunen om de microbioomlaag (beschermingslaag) van onze huidt terug te herstellen. Zo kan deze alle schadelijke stoffen zoals pollutie,co2,bacterien,.. buitenhouden en alle goede bacterien en producten opnemen .

Kortom heeft prebiotica dus talloze goede eigenschappen om onze huid te hydrateren en te versterken in zelfbescherming waardoor veel huidproblemen waarbij deze beschermingslaag beschadigd is kunnen verholpen worden.

Morning dew lijn

De ideale lijn voor gevoelige, eczeem,droge of probleemhuiden die de balans van de huidt herstelt op een natuurlijke wijze.

Om de werking van de prebiotica te versterken werden ook deze ingredienten toegevoegd aan de lijn.

  • Hyaloronzuur; sterke hydratatie en vochtvasthoudende eigenschappen.
  • agave blad extract; dragend en versterkend ingedient voor prebiotica.
  • castor olie; bevat vitamine E en gaat huidveroudering tegen.
  • druivenextract; rijk aan antioxidanten , vitamine A,C en E

Al deze ingredienten zorgen samen met de prebiotica voor een sterk huidverbeterend en huidondersteunend product die voor veel huiden geschikt is.

de morning dew lijn is volledig vegan en vrij van siliconen en chemische parfums.

Wil jij de producten eens testen of vraag je je af welke producten geschikt zijn voor jou ? vraag dan gerust gratis om testers en meer info.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *